В Афганістані підірвався автобус з викладачами, є загиблі і поранені

Читать на русском
В Афганістані підірвався автобус з викладачами з університету Аль-Біруні. В результаті загинуло 3 людини та ще 15 отримали поранення.
Укрінформ

В Афганістані підірвався автобус з викладачами з університету Аль-Біруні. В результаті загинуло 3 людини та ще 15 отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters.

Повідомляють, що автобус вибухнув в результаті вибуху бомби на узбіччі дороги у Чарікарі, столиці провінції Парван. В транспорті їхали викладачі з університету Аль-Біруні.

За словами Хамеда Обайді, представника Міністерства вищої освіти, деякі з поранених вчителів перебувають у критичному стані. Жодна група поки не взяла на себе відповідальність за те, що трапилося.

Також зазначають, що від вибуху придорожніх бомб і від бомб, прикріплених під транспортними засобами, в останні місяці в Афганістані страждають співробітники сил безпеки, судді, чиновники, активісти, журналісти.

Уряд зазвичай звинувачує в таких випадках талібів, але повстанське угруповання заперечує свою причетність.

Нагадаємо, 14 травня в Афганістані пролунав вибух у мечеті під час п'ятничної молитви, коли віруючі зібралися на другий день свята Ід-аль-Фітр.Як мінімум 12 осіб загинуло.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: