Ринок землі та контрабанда: які питання розгляне Рада наступного тижня

Читать на русском
У понеділок, 31 травня, розпочнеться новий пленарний тиждень в Раді - нардепи мають намір завершити підготовку до запуску ринку землі.

У понеділок, 31 травня, розпочнеться новий пленарний тиждень в Раді - нардепи мають намір завершити підготовку до запуску ринку землі.

Про те, які питання розглядатимуть народні обранці на наступному тижні розповів Ярослав Железняк в Telegram.

«З самого гучного на тижні - амністія капіталу (5154, 5153) і криміналізація контрабанди (5420). До всіх законопроектів є питання. І питанням, чи вийдуть вони в підсумку до зали на цьому тижні», - зазначив нардеп.

У вівторок, 1 червня на порядку денному будуть: заборона продажу ліків дітям, закон про грунт, закон про страхування, приєднання до електромереж і страхові COVID-виплати медикам.

Середа, 2 червня: антитютюновий закон, індексація пенсій, публікація поіменного голосування в місцевих радах і цілий пакет про перейменування.

Четвер, 3 червня: аграрні розписки, тюремне ув'язнення за недостовірне декларування та удосконалення системи оскарження державних закупівель.

П'ятниця, 4 червня: поліпшення якості підручників, посилки з-за кордону до 150 євро без ПДВ і митного збору і платіжні послуги.

Нагадаємо, в середу, 26 травня, в Кабміні відбулася нарада щодо пенсійної реформи на якій всі залучені сторони досягли згоди щодо введення накопичувальної пенсійної системи в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: