ДФС проводить обшуки у мерії Черкас

Читать на русском
Працівники Державної фіскальної служби у середу, 26 травня, проводять обшуки в Черкаській міській раді.
facebook.com/SFSofUkraine

Працівники Державної фіскальної служби у середу, 26 травня, проводять обшуки в Черкаській міській раді.

Про це повідомляє пресслужба ДФС.

Політичний тиск чи сезонна активність правоохоронців: що стоїть за обшуками у КличкаЧому в Києві активізувалася робота правоохоронців і чи є в обшуках політичний інтерес, розбиралося Слово і діло.

Так, співробітники ДФС при процесуальному керівництві Офісу Генерального прокурора, викрили протизаконну схему ухилення від сплати податків при здачі в оренду комунального майна, в якій були задіяні посадові особи Черкаської міськради і ряду КП.

Як заявили фіскали, початку 2017 року і до сьогодні комунальні підприємства та установи міста не перераховували до міського бюджету кошти від оренди майна, що належить до комунальної власності. Через це загальний фонд міського бюджету недоотримав близько 35 млн грн.

Зараз тривають обшуки. ДФС шукає документи про здачу в оренду комунального майна, чорнові записи про існування схеми ухилення від сплати податків і розкраданні бюджетних коштів.

Нагадаємо, напередодні пройшли обшуки у міськраді Кривого Рогу. Там ДФС виявила махінації із закупівлями обладнання для ПЛР-тестів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: