В Ірані стався вибух на хімзаводі, є постраждалі

Читать на русском
В іранському місті Шахіншехр стався вибух на заводі Sepahan Nargostar, що спеціалізується на виробництві вибухових речовин.
Фото Mehr

В іранському місті Шахіншехр стався вибух на заводі Sepahan Nargostar, що спеціалізується на виробництві вибухових речовин.

Про це повідомила іранська агенція Mehr.

Інформація про інцидент надійшла в екстрений центр провінції Ісфахан 23 травня о 3:26 ранку за місцевим часом.

«Причина вибуху на хімічному заводі Sepahan Nargostar розслідується, а дев’ять поранених переведені в лікарню», – повідомив прессекретар провінційного центру невідкладної медичної допомоги Аббас Абеді.

До місця події направили кілька пожежних розрахунків, екіпажі швидкої допомоги. Також там працюють кілька слідчих груп, які встановлюють причини вибуху.

Місцеві жителі повідомили в соціальних мережах, що вибух був настільки сильним, що в районі заводу тряслися будинки, і люди спочатку подумали, що стався землетрус.

Зазначимо, що завод Sepahan Nargostar розташований приблизно за 45 кілометрів на північний захід від міста Ісфахан. Він виробляє промислово-комерційні вибухові матеріали.

Нагадаємо, на південному заході Пакистану стався теракт. Внаслідок події шестеро людей загинули, ще 15 отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: