У Нігерії розбився військовий літак, загинув начальник штабу Сухопутних військ країни

Читать на русском
Високопоставлений нігерійський військовий прямував до штату Кадуна з офіційним візитом; причини падіння літака встановлюються
Фото з місця подійReuters

У Нігерії біля аеропорту міста Кадуна в п'ятницю, 21 травня, розбився військово-транспортний літак Військово-Повітряних сил Нігерії. При аварії загинули вісім осіб, включаючи начальника штабу Сухопутних сил країни генерал-лейтенанта Ібрагіма Аттаїру.

Про це повідомила пресслужба ВПС Нігерії в Twitter.

«Сьогодні ввечері сталася аварія літака ВПС Нігерії неподалік від міжнародного аеропорту Кадуна», - зазначено в повідомленні.

За даними інформаційного агентства Reuters, високопоставлений нігерійський військовий відправився в штат Кадуна з офіційним візитом. Крім Аттаїру, на борту літака перебувало ще сім нігерійських військових, всі вони загинули. Причини падіння літака встановлюються, триває слідство.

Scene Of Plane Crash Where Nigeria's Chief Of Army Staff, Attahiru And 11 Others Died In KadunaSaharaTV

Раніше вертоліт ВПС Зімбабве Agusta Bell 412 розбився в провінції Східний Машоналенд. В результаті аварії загинули чотири людини.

Нагадаємо, в Румунії сталася чергова авіакатастрофа з винищувачем національних Військово-Повітряних сил МіГ-21. Льотчику вдалося своєчасно катапультуватися, він був госпіталізований.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: