У Перу розбився військовий вертоліт російського виробництва

Читать на русском
Відомо, що вертоліт належав 811 військово-транспортному батальйону і був залучений до операції проти незаконного обігу наркотиків
Місце падіння вертольота Мі-171Відкрите джерело

У Перу в провінції Куско зазнав аварії військовий вертоліт Мі-171. На борту вертольота перебувало 12 осіб, п'ятеро з них загинули.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Відзначається, що п'ятьох військових вдалося врятувати, п'ятеро загинули, пошуки ще двох тривають. Офіційна причина авіакатастрофи - технічна несправність, ведеться розслідування. Відомо, що вертоліт належав 811 військово-транспортному батальйону і був залучений до операції проти незаконного обігу наркотиків.

Даний вертоліт належить до числа тієї партії, що була передана російським холдингом «Вертольоти Росії» у 2015 році. Першу партію з чотирьох багатоцільових військово-транспортних вертольотів Мі-171Ш виробництва Улан-Уденського авіаційного заводу за угодою, підписаною в грудні 2013 року, передали у 2014 році. Пізніше в цьому ж році були передані ще чотири борти, а у 2015 – 16 одиниць.

Нагадаємо, в Казахстані 16 квітня сталася чергова авіакатастрофа з військовим літаком - під час навчального польоту розбився винищувач російського виробництва Су-30СМ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: