«Редколегія» на Skrypin.ua: пресконференція Зеленського, обшуки в КМДА та справа Чауса

Читать на русском

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня.

На цей раз мова піде про вчорашню пресконференцію президента України Володимира Зеленського з нагоди свого дворічного перебування на посаді, обшуках у КМДА і заяву українського судді Миколи Чауса.

Пресконференція президента стартувала о 12:00 і відбулася вчора на території ДП «Антонов».

РЕДКОЛЕГІЯ: Зеленський 2.0 / Чий Київ? / По кому сумує Чаус?skrypin.ua

Нагадаємо, останній раз Володимир Зеленський спілкувався з журналістами в такому форматі рівно рік тому, в Маріїнському парку. Пресконференція, присвячена річниці його президентства, тривала трохи більше трьох годин. Щоб освіжити в пам'яті, про що говорив Зеленський, перейдіть за посиланням.

19 травня правоохоронці прийшли з обшуками до Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю і в Департаменту з питань реєстрації КМДА.

Також відзначимо, цього тижня екссуддя Микола Чаус, якого Інтерпол оголосив у міжнародний розшук, зробив другу заяву в своєму Telegram-каналі.

Також Чаус написав, що «його ситуацією все намагаються маніпулювати», навіть адвокати, про які він в перший раз чує.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: