Аксьонов склав присягу нардепа під час блокування трибуни

Читать на русском

У Раді з'явився ще один народний депутат. Присягу нардепа склав Андрій Аксьонов, проте не з трибуни, а з місця. Трибуну було заблоковано.
Андрій Аксьоновpokrovsk.news

Під час засідання ВР в середу, 19 травня, присягу нардепа склав Андрій Аксьонов, який переміг на довиборах у Раду в 50 окрузі в Донецькій області. Однак він не зміг це зробити з трибуни, оскільки вона була заблокована.

Сьогодні в Раді депутати від фракції «Голос», «Європейська солідарність», а також позафракційний Гео Лерос блокували трибуну парламенту, щоб не дати скласти присягу новообраному народному депутатові Андрію Аксьонову.

Однак заступник голови парламенту Руслан Стефанчук дав йому можливість зробити це з місця. В цей час в залі лунали крики «Ганьба!».

Після складання присяги заступник спікера Ради Олена Кондратюк оголосила про депутатський запит до СБУ з приводу наявності у Аксьонова російського паспорта.

Нагадаємо, Аксьонов переміг на довиборах до Верховної ради в 50 окрузі в Донецькій області, які пройшли 28 березня цього року. Він балотувався від партії «Порядок».

ЦВК 28 квітня офіційно зареєструвала Аксьонова народним депутатом України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: