Кабмін схвалив створення Київського інституту Нацгвардії

Читать на русском
Під час засідання Кабміну було схвалене рішення щодо створення Київського інституту Національної гвардії України.

Під час засідання Кабміну було схвалене рішення щодо створення Київського інституту Національної гвардії України.

Про це повідомляє офіційний сайт відомства.

«Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України передбачає створення вищого військового навчального закладу - Київського інституту Національної гвардії України на базі Київського факультету Національної академії Національної гвардії України шляхом виділення його зі складу Національної академії Національну гвардію України», - сказано в пояснювальній записці до розпорядження.

Вступна кампанія: як з роками змінюється кількість абітурієнтів та обсяги держзамовленняЯк з роками змінювалась кількість вступників та обсяг державного замовлення у закладах вищої освіти, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Зараз у структурі Нацакадемії Нацгвардії діє територіально відокремлений структурний підрозділ - Київський факультет Нацакадемії НГУ, який здійснює підготовку за державним замовленням кваліфікованих фахівців тактичного рівня військової освіти ступені вищої освіти «бакалавр» за спеціальностями Право і Державна безпека для потреб НГУ.

У МВС додали, що територіально відокремлені структурні підрозділи вищих навчальних закладів в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та Одесі мають бути реорганізовані або припинені до 1 липня 2021 рішенням ВНЗ або їхніх засновників.

На сьогодні існує необхідність в підготовці висококваліфікованих кадрів для комплектування посад офіцерського складу Нацгвардії, підкреслили в МВС.

«Реалізація акту дозволить здійснювати підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу для Національної гвардії, що, в свою чергу, гарантовано забезпечить адекватне і гнучке реагування на весь спектр загроз національній безпеці України та раціональне використання наявних в державі можливостей і ресурсів», - додали в МВС.

Раніше були названі названі найпопулярніші предмети на ЗНО-2021.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: