У Рівненській області перекинувся автобус з пасажирами

Читать на русском
У Рівненській області сьогодні вранці під час руху перекинувся пасажирський автобус. Чотири людини потрапили до лікарні.
rv.npu.gov.ua

У селі Мирогоща Рівненської області сьогодні вранці під час руху перекинувся пасажирський автобус. Чотирьом пасажирам знадобилася госпіталізація.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

У ДТП під Полтавою загинули журналіст і оператор українського телеканалуПід Полтавою 13 травня сталася аварія, в результаті якої загинули журналіст Володимир Непийпиво і оператор телеканалу НТН Костянтин Худолій.

ДТП сталося близько восьмої години ранку 17 травня.

«Поліцейські попередньо встановили, що 28-річний рівнянин, водій маршрутного таксі сполученням «Дубно-Рівне», уникаючи зіткнення із легковиком, який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Після цього — на узбіччя, де допустив перекидання транспортного засобу», - йдеться в повідомленні.

На момент аварії в салоні маршрутки перебувало близько 20 осіб, четверо з них доставили до лікарні. Їх оглядають лікарі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 КК України.

У поліції зазначили, що водій, попередньо, був тверезий.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в лікарні померла 27-річна дівчина з Хмельницького, яка потрапила в ДТП у Польщі в ніч на 6 березня. Тоді також перекинувся автобус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: