Завтра у Києві та Миколаївській області відбудеться пробне ЗНО

Читать на русском
15 травня в Києві та Миколаївській області відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Його перенесли через посилення карантину.

У суботу, 15 травня, в Києві та Миколаївській області відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Його перенесли через посилення карантину.

Як повідомили у пресслужбі Міністерства освіти і науки України, тестування розпочнеться об 11:00, допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50. Учасників, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускатимуть.

Календар ЗНО-2021: дати основної сесії, оголошення результатів, подання документівОсновні дати ЗНО-2021 щодо реєстрації, завантаження запрошення, тестування, оприлюднення результатів, подання документів до вишів.

Для допуску до пунктів тестування учасникам потрібно мати:

  • оригінал документа, за яким вони реєструвалися для участі в пробному ЗНО;
  • запрошення-перепустку; засоби індивідуального захисту – маски (зокрема, виготовлені самостійно) або респіратор.

Також школярам рекомендують мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також (за бажанням) прозору пляшку з питною водою, антисептик для рук.

«Слово і діло» пропонує зручний календар-графік всіх основних дат ЗНО, починаючи від реєстрації, завершуючи поданням документів до вишу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: