З України до Росії видворили кримінального авторитета

Читать на русском
Висланий кримінальний авторитет - неодноразово судимий чоловік. Він відбував покарання в місцях позбавлення волі на території України.

З України в Росію видворили ще одного кримінального авторитета, який відбував покарання в одній з українських колоній та отримував підтримку від російських «злодіїв в законі».

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Небажані особи: з яких країн висилали російських дипломатівРосійських дипломатів за останні роки висилали практично з усіх країн Європи, а також з США та Канади. Найчастіше за шпигунство.

Висланий кримінальний авторитет - неодноразово судимий чоловік. Він відбував покарання в місцях позбавлення волі на території України і маючи підтримку з боку російських злодіїв у законі, отримав статус так званого «смотрящего» за колонією. Після виходу на свободу підтримував зв'язки із представниками кримінального світу.

Сьогодні, 13 травня, співробітники управління стратегічних розслідувань у Хмельницькій області Нацполіції спільно із представниками регіональної поліції та державної міграційної служби видворили до Росії кримінального авторитета. Йому заборонено в'їзд на територію України на три роки.

Раніше повідомлялося про те, що в Київській області 10 квітня правоохоронці затримали російського «злодія у законі» на прізвисько «Батир Бухарський».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: