ВАКС призначив засідання у справі ексголови Чернігівської ОДА

Читать на русском
Антикорупційний суд визначився із датою підготовчого засідання за обвинуваченням колишнього посадовця Чернігівщини в хабарництві.
Сергій Журман

Вищий антикорупційний суд призначив на 21 травня підготовче засідання у кримінальному провадження за обвинуваченням колишнього голови Чернігівської обласної державної адміністрації і Чернігівської районної держадміністрації Чернігівської області Сергія Журмана в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 29 квітня ухвалила колегія суддів ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Призначити підготовче судове засідання у кримінальному провадженні по обвинуваченню (Сергія Журмана – ред) за ч. 3 ст. 368 КК України у приміщенні Вищого антикорупційного суду на 21 травня 2021 року об 11:00», – йдеться в рішенні.

Раніше детектив НАБУ просив суд обмежити строк на ознайомлення з розслідуванням іншим адвокатам Журмана. Вивчивши клопотання, суддя задовольнив його.

За версією слідства, Журман вимагав 10 тисяч доларів у місцевого мешканця. У таку суму він оцінив видачу розпорядження на розроблення детального плану території та погодження зміни цільового призначення земельних ділянок площею 6 гектарів у Чернігівській області. Його затримали під час одержання всією суми коштів.

Нагадаємо, 4 листопада СБУ затримала Журмана. 21 листопада президент Володимир Зеленський звільнив його з посади голови Чернігівської РДА.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: