В Італії затримали двох антивакцинаторів за підпал пункту щеплень від COVID

Читать на русском
Італійська поліція затримала 52-річного Паоло Плуда та 51-річного Ніколу Занарделлі у зв'язку з підпалом у центрі вакцинації проти COVID-19.
Politico

Італійська поліція затримала 52-річного Паоло Плуда та 51-річного Ніколу Занарделлі у зв'язку з підпалом у центрі вакцинації проти COVID-19.

Про це повідомляє Politico.

52-річний Паоло Плуда та 51-річний Нікола Занарделлі були заарештовані за підозрою у скоєнні терористичних злочинів. Їх звинувачують у нападі з використанням коктейлів Молотова 3 квітня на центр вакцинації в місті Брешія на півночі Італії, який пошкодив один із двох павільйонів центру.

Вакцини, що зберігались у холодильній камері центру, були врятовані, оскільки вогонь не поширився настільки, щоб загрожувати електрозабезпеченню установки.

Обоє чоловіків є антивакцинаторами.

«Якщо ми хочемо знищити ворога, ми повинні використовувати ту саму зброю «страху», а їх страх – це наша єдність. Інших рішень немає», – написав у Facebook Плуда.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я включила COVID-вакцину Moderna в список рекомендованих для використання при екстрених ситуаціях. Тепер вакцину зможуть розподілити по системі СOVAX.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: