У Києві на Великдень до забезпечення порядку залучать тисячу поліцейських

Читать на русском
За даними правоохоронців, богослужіння на Великдень у Києві будуть проведені у 175 культових спорудах.
Ілюстративне фотоnpu.gov.ua

Понад тисячу співробітників Національної поліції, Національної гвардії та ДСНС залучені для належного підтримання правопорядку біля храмів і церков під час святкування Христового Воскресіння в Києві.

Про це в суботу, 1 травня, повідомила пресслужба столичної поліції.

За даними правоохоронців, богослужіння на Великдень у Києві будуть проведені у 175 культових спорудах.

«Поліцейські патрулюватимуть територію біля церков і храмів, щоб підтримати правопорядок і запобігати можливим порушенням, в тому числі й протиепідемічних заборон. Також буде задіяна поліція діалогу, щоб проводити превентивну роботу, підкреслюючи громадянам необхідність дотримання правил карантину з метою зниження ризику поширення коронавірусної хвороби», — розповів Андрій Крищенко, керівник столичної поліції.

Перед святом були проведені зустрічі з представниками Церков та священнослужителями різних релігійних організацій з приводу дотримання карантинних вимог під час проведення богослужіння.

Також правоохоронці закликали жителів і гостей Києва дотримуватися правил карантину і не порушувати вимог чинного законодавства для мирного проведення заходів під час Великодніх свят.

Нагадаємо, що вже другий рік Україна і світ зустрічатимуть Великдень в умовах пандемії. Влада і МОЗ закликали громадян дотримуватися правил карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: