Прокурорів почали вакцинувати китайською вакциною

Читать на русском
В органах прокуратури України почалася вакцинація від коронавірусу. Прокурорам роблять щеплення китайським препаратом Sinovac.
facebook.com/pgo.gov.ua

В органах прокуратури України почалася вакцинація від коронавірусу. Прокурорам роблять щеплення китайським препаратом Sinovac.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора в середу, 28 квітня.

Колективна імунізація: як українські компанії можуть вакцинувати працівниківЯк організувати вакцинацію працівників українських компанії, читайте в матеріалі Слово і діло.

Як повідомляється, однією з перших щеплення від COVID-19 отримала генеральний прокурор Ірина Венедіктова. Також зробили щеплення її заступники.

Вакцинація працівників прокуратури відбувається у рамках третього етапу кампанії з вакцинації, цільовою групою якого є правоохоронні органи.

Спочатку імунізують близько півтисячі співробітників Офісу генпрокурора. У травні вакцину почнуть отримувати працівники обласних та окружних прокуратур.

Нагадаємо, в Україні з початку кампанії по вакцинації зробили вже 558 723 щеплення проти коронавірусу. За минулу добу було щеплено ще 19 590 осіб. Дві дози отримали лише 9 українців.

Також повідомлялося, що в країні відкриють понад 2 тисяч пунктів вакцинації проти COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: