У Таїланді оголосили жорсткий карантин

Читать на русском
Уряд Таїланду оголосив введення жорсткого карантину. Він триватиме з 26 квітня по 9 травня.
Reuters

Уряд Таїланду оголосив жорсткий карантин. Він триватиме з 26 квітня по 9 травня.

Про це повідомляє Reuters.

Великдень-2021: як святкуватиме Україна та які обмеження запроваджували інші країниЯким буде карантин на Великдень-2021 і з якими обмеженнями відсвяткували західні країни, розібралося Слово і діло.

Першим уряд Таїланду ввів обмеження на поїздки з Індії. Як відомо, новий штам коронавірусу в Індії дуже заразний і уряд побоюється, що його можуть завести в країну.

Крім того, з 26 квітня по 9 травня в столиці Бангкок уряд наказав закрити парки, спортивні зали, кінотеатри та дитячі садки.

Також в країні вводять серйозні штрафи за відмову від носіння масок в громадських місцях. Штраф буде коливатися в розмірі до 20 000 бат (635 доларів США).

Але уряд дозволив працювати торговим центрам і ресторанам, закриватися вони будуть раніше звичайного. Це викликало розбіжність у суспільстві і критику уряду. Люди побоюються, що це може швидко привести до появи нових скупчень інфекції та викликати заклики до відставки міністра охорони здоров'я країни.

Як відомо, у Києві через численні порушення жителями столиці карантинних обмежень, зафіксованих у Вербну неділю, прийнято рішення посилити карантин на Великдень.

Раніше «Слово і діло» писало, які обмеження до Великодня 2 травня планує ввести МОЗ, а також як в умовах карантину провели свято західні країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: