США допоможуть Індії через критичну ситуацію з COVID

Читать на русском
В Індії зафіксували четвертий поспіль добовий світовий антирекорд зараження COVID. США нададуть допомогу країні.
фото EPA

Влада США надасть додаткову підтримку Індії у зв'язку з різким зростанням захворюваності на коронавірус в країні. В Індії зафіксували четвертий поспіль добовий світовий антирекорд зараження COVID-19.

Про допомогу написав держсекретар США Ентоні Блінкен у своєму мікроблозі в Twitter 25 квітня.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Ми співчуваємо індійському народові, який опинився в розпалі жахливого ​​спалаху COVID-19. Ми тісно працюємо з нашими партнерами, і ми надамо додаткову підтримку народу Індії і індійським героям з служб охорони здоров'я», - йдеться в повідомленні.

За даними МОЗ Індії, за минулу добу зафіксували 349 691 випадків інфікування, загальне число хворих за весь час епідемії досягло 16 960 172.

Новий добовий приріст хворих на COVID став четвертим поспіль світовим антирекордом, зареєстрованим в Індії. У суботу було 346 786 інфікованих, у п'ятницю - 332 730, а в четвер - 314 835.

Зараз в лікарнях по всій Індії не вистачає ліжок, запасів кисню і елементарних ліків. При цьому виникли величезні черги до крематоріїв.

Нагадаємо, в Україні за добу зафіксували 7 930 нових випадків захворювання на COVID-19, одужали 6 574 осіб, померли понад 200 пацієнтів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: