У Харкові згоріли 4 мікроавтобуси, є постраждалий

Читать на русском
У Харкові сьогодні вночі на автомобільній стоянці по вулиці Сонячній загорілися відразу чотири автомобілі.
kh.dsns.gov.ua

У Харкові в ніч на суботу на автомобільній стоянці по вулиці Сонячній сталася пожежа - загорілися відразу чотири автомобілі. В результаті пожежі постраждав 48-річний чоловік.

Про це 24 квітня повідомляє пресслужба обласної ДСНС.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Інформація про пожежу надійшла рятувальникам о 1:40. До місця виклику були прибули два відділення рятувальників 5-й Державної пожежно-рятувальної частини.

З'ясувалося, що на парковці на вулиці Сонячній горять три мікроавтобуси Mersedes Sprinter і мікроавтобус Ford. Загальна площа пожежі склала близько 50 кв.м. Пожежні відразу приступили до гасіння вогню.

О 3:05 його ліквідували. В результаті пожежі три авто згоріли повністю. У четвертому пошкоджено лакофарбове покриття, пластикова обробка правого боку автомобіля, лобове скло і передній бампер. Ще частково пошкоджено заднє праве крило трактора JCB.

Також повідомляється про одного постраждалого.

«Постраждалий чоловік, 1972 року народження, госпіталізований до 4-ї лікарні ШНМД Харкова з діагнозом опіки обличчя та верхніх кінцівок», - розповіли в ДСНС.

Чи був це підпал - поки невідомо. Причина пожежі з'ясовується.

Нагадаємо, у Львові сталася пожежа в одному з музеїв.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: