Пробне ЗНО завтра пройде у Чернігівській області

Читать на русском
У суботу, 24 квітня, в Чернігівській області відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання.
фото з відкритих джерел

У суботу, 24 квітня, у Чернігівській області відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Тести переносили через ситуацію з COVID в регіоні.

Про це повідомляє прес-служба МОН.

ЗНО-2021 у Києві: які зміни анонсували для 11-класниківСтоличним школам пропонують переглянути навчальні програми для одинадцятикласників. Випускники київських шкіл можуть завершити цей навчальний рік у квітні через підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання.

Так, пробне ЗНО у Чернігівській області розпочнеться 24 квітня об 11 ранку. До пунктів тестування учасникам необхідно з'явитися о 10:50.

Пускати для здачі тестів будуть при наявності: паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу); запрошення-перепустки.

«Всі учасники пробного ЗНО зобов'язані дотримуватися протиепідемічні заходи як до входу в пункти тестування, так і протягом усього періоду оцінки - учасники повинні знаходитися в масках, мати дезінфектори і користуватися ними, дотримуватися соціальну дистанцію з іншими учасниками тестування», - нагадали у відомстві.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах всіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Нагадаємо, пробне ЗНО в Києві і Миколаївській області пройде 15 травня. У всіх інших областях воно відбулося 10 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: