Влада Миколаєва має намір послабити карантин

Читать на русском
Влада Миколаєва, який перебуває у червоній зоні, може частково послабити карантин. Учні 1-4 класів знову можуть піти до школи, а громадський транспорт зможе перевозити людей в години пік.

Влада Миколаєва, який перебуває у «червоній» зоні, може частково послабити карантин. Учні 1-4 класів знову можуть піти до школи, а громадський транспорт зможе перевозити людей в години пік.

Відповідне рішення схвалили на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ ​​та НС.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

На засіданні головний санітарний лікар Миколаївської області Володимир Клочко заявив, що регіон може вийти з «червоної» зони, якщо збільшить кількість проведених експрес-тестів. При цьому в обласному центрі ситуація є кращою, ніж у цілому по регіону. У результаті керівництво ОДА доручило терміново збільшити кількість експрес-тестів, щоб поліпшити цей показник для виходу з «червоної» зони.

Крім того, міська влада Миколаєва рекомендувала пом'якшити два обмеження: дозволити відвідувати навчальні заклади учням 1-4 класів, а також дозволити пасажирські перевезення з 6:00 до 10:00 та з 16:00 до 20:00.

У той же час піднімалося питання про роботу літніх майданчиків ресторанів, але це обмеження регламентується постановою Кабміну.

Раніше в МОЗ озвучили карантинні рекомендації для церков на Великдень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: