У Харківській області затримали автобуси з «тітушками»-провокаторами

Читать на русском
СБУ затримала у Харківській області автобуси з тітушками, яких направили представники проросійської політсили для протестних акцій під міськраду.
facebook.com/VladislavAbdula

Співробітники СБУ затримали у Харківській області автобуси з так званими «тітушками», яких направили представники проросійської політсили для протестних акцій і провокацій.

Про це повідомив начальник пресцентру УСБУ в Харківській області Владислав Абдула на своїй сторінці в Facebook в середу, 21 квітня.

Між молотом і ковадлом: чи перейде Росія в атаку проти УкраїниЗростання напруженості на кордонах з Україною спричинене бажанням Росії продемонструвати свою міць і значення.

За його словами, всього в автобусах було понад 60 осіб.

«Автобуси з «тітушками» були затримані на під'їздах до Харкова з боку Донецька, Дніпра і Полтави. Всі ці особи є мешканцями інших регіонів України і не мають ніякого відношення до Харківської області», - написав він.

За інформацією СБУ, «тітушок» направили до Харкова на замовлення однієї з проросійських політичних сил України для проведення протестних акцій місті, а також провокування суспільного невдоволення і масових протестів під час сесії міськради 21 квітня.

«Зазначені акції мали на меті дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в регіоні і створити вигідну керівництву Росії «картинку» для обґрунтування можливих актів агресії РФ проти України», - зазначив Абдула.

Нагадаємо, зараз СБУ проводить антитерористичні навчання в усіх областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: