Показник завантаженості ліжок з киснем перевищено у 8 областях

Читать на русском
В Україні перевищено завантаженість лікарняних ліжок з киснем для пацієнтів з COVID у восьми регіонах, найбільше - у Києві.
фото Громадське

В Україні на сьогодні перевищено рівень завантаженості лікарняних ліжок з киснем для пацієнтів з COVID у восьми регіонах. В цілому норму з госпіталізації не перевищено лише у 6 областях.

Такі оновлені дані на сайті МОЗ у понеділок, 19 квітня.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 19 квітняКарта вакцинації в Україні - уже вакцинувалися 450 650 людей від COVID-19. До листа очікування вакцинації від COVID-19 записались 468 490.

Найбільш напружена ситуація зараз у лікарнях Києва - зайняті 73,6% ліжок з киснем (норма - не більше ніж 65%). Також цей показник перевищено у лікарнях Київської (69,1%), Львівської (69,1%), Миколаївської (67,7%), Одеської (71,7%), Сумської (67,7%), Харківської (66, 9%) і Хмельницької (68,9%) областей.

В цілому, за даними МОЗ, рівень госпіталізацій не перевищено лише в шести областях України - Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Тернопільській та Херсонській.

Нагадаємо, за добу в Україні зафіксували 6,5 тисяч нових випадків коронавірусу. 214 осіб померли, 5598 пацієнтів одужали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: