Принц Гаррі прилетів до Великої Британії на похорон дідуся

Читать на русском
Похорон чоловіка Єлизавети II принца Філіпа. Принц Гаррі повернувся до Великобританії, щоб взяти участь в похоронах свого дідуся.
Фото - The Sun.

Принц Гаррі повернувся до Великої Британії, щоб взяти участь у похороні чоловіка королеви Єлизавети II, герцога Единбурзького Філіпа, свого дідуся.

Як пише The Sun, він зупинився в котеджі Ноттінгем на території Кенсінгтонського палацу, де він жив з дружиною.

Помер чоловік Єлизавети II принц ФіліпПомер чоловік королеви Великої Британії Єлизавети II, герцог Единбурзький, принц Філіп. Йому було 99 років.

Принцу Гаррі можуть дозволити скористатися дипломатичним звільненням, щоб не дотримуватися звичайних карантинних правил, введених через COVID-19.

Видання пише, що Меган Маркл хотіла поїхати разом з чоловіком, незважаючи на сварку з королівською родиною, але лікар рекомендував їй утриматися від польотів через вагітність.

Нагадаємо, 9 квітня помер чоловік королеви Великобританії Єлизавети II, герцог Единбурзький, принц Філіп. Йому було 99 років.

Відомо, що 16 лютого Філіп потрапив до лікарні, за кілька днів до цього він поскаржився на погане самопочуття. Повідомлялося, що приводом для шпиталізації була інфекційна хвороба, не пов'язана із зараженням коронавірусом.

Принца Філіпа поховають 17 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: