З'ясувалося, коли поховають принца Філіпа

Читать на русском
Чоловіка королеви Британії Єлизавети II принца Філіпа, який помер на цьому тижні, поховають 17 квітня.

Чоловіка королеви Британії Єлизавети II принца Філіпа, який помер на цьому тижні, поховають 17 квітня.

Про це повідомляє ВВС із посиланням на Букінгемський палац.

Похорони відбудуться у колі найближчих принцу людей, як він і заповідав. У церемонії візьмуть участь всього 30 чоловік, включаючи внука Філіппа принца Гаррі, який прилетить на похорон із США. Дружина Гаррі Меган Маркл залишиться вдома через вагітність.

За словами біографа британської королівської сім'ї Річарда Кейя, герцог Единбурзький до останніх днів життя намагався бути самостійним. Про це пише видання Daily Mail. Коли він добре себе почував, то ходив за допомогою тростини та відмовлявся від інвалідного крісла.

Більшу частину дня принц Філіп спав, але намагався більше проводити часу зі своєю дружиною. Він до останнього заявляв, що з усіма проблемами він впорається сам, і навідріз відмовлявся повертатися до лікарні.

«У нього було лише одне прагнення: він був сповнений рішучості не закінчити свої дні в лікарні. Коли він повернувся в Віндзор, він сказав, що не повернеться ні до якої лікарні», - розповідав джерело.

Нагадаємо, 9 квітня помер чоловік королеви Великобританії Єлизавети II, герцог Единбурзький, принц Філіп. Йому було 99 років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: