У ЗСУ зафіксували два летальних випадки через COVID

Читать на русском
У Збройних Силах України зафіксовано 57 нових випадків захворювання на коронавірус та два летальних випадки.
Укрінформ

У Збройних Силах України зафіксовано 57 нових випадків захворювання на коронавірус та два летальних випадки.

Такі дані надає Командування Медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10.00 11 квітня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 3 014 осіб. Нажаль, у Збройних Силах України зареєстровано ще два летальних випадки від ускладнень викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Рік із COVID-19 в Україні: як змінювалася кількість інфікованих та померлихРік тому в Україні був зареєстрований перший випадок коронавірусу. На інфографіці – помісячна динаміка захворюваності та смертності від COVID-19.

Зазначають, що військові, які загинули від ускладнень коронавірусної інфекції, перебували на лікуванні у госпіталі. Їм надавали усю необхідну допомогу, однак стан їхнього здоров’я різко погіршився і медики не змогли їх врятувати.

Всього за час пандемії одужало 20 046 осіб, летальних випадків – 70.

За минулу добу зареєстровано 57 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 20 осіб.

Від початку вакцинальної кампанії у Збройних Силах України 35 163 особи отримали 1 дозу вакцини. З них 2 830 медичних працівників.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили ще понад 12 тисяч нових випадків коронавірусу. Це на кілька тисяч менше, ніж днем ​​раніше. Одужали понад 5 тисяч українців, померли - понад 200.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: