У столиці хворих на COVID прийматимуть у пологових будинках і диспансері

Читать на русском
У Києві хворих на коронавірус будуть розміщувати в пологових будинках, дитячих лікарнях і протитуберкульозному диспансері.
фото Думська

У Києві через надвисоку завантаженість лікарень для розміщення хворих на коронавірус задіють пологові будинки, дитячі лікарні та протитуберкульозний диспансер.

Про це повідомила пресслужба МОЗ у Telegram у четвер, 8 квітня.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

«У Києві готуються приймати хворих у пологових будинках, дитячих лікарнях та протитуберкульозному диспансері. Напевно, це найгірший спалах, який можемо спостерігати у більшості регіонів від початку пандемії. Лікарні переповнені, лікарі та медсестри занадто виснажені, кількість нових інфікувань та смертей б'є рекорди», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, МОЗ 8 квітня оновило показники регіонів щодо коронавірусу. Тільки в чотирьох областях не перевищена норма завантаженості лікарняних ліжок для пацієнтів з COVID – в Закарпатській, Кіровоградській, Луганській і Херсонській.

У Києві – найбільші проблеми із завантаженістю ліжок з киснем - 83,5% при нормі 65%.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу виявили 19 419 нових випадків коронавірусу. Найбільше - у Києві, Харківській та Львівській областях.

У столиці за добу майже 1900 хворих і 48 жертв.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: