Угорщина пом'якшить умови локдауну

Читать на русском
Локдаун в Угорщині. Деякі карантинні обмеження будуть зняті, бо вже понад чверть населення була вакцинована хоча б однією дозою вакцини.
Фото з відкритих джерел.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що деякі карантинні обмеження будуть зняті в країні у середу після того, як понад чверть населення прищепили від коронавірусу хоча б однією дозою вакцини.

За його словами, був досягнутий контрольний показник щодо вакцинації у 2,5 мільйони щеплень першою дозою вакцини, що є умовою для початку поступового ослаблення локдауну і зняття деяких обмежень, введених через пандемію, пише AP.

Вакцина: історія появи, користь і побічні ефектиІсторія появи вакцинації у світі, можливі побічні ефекти та користь – на відео Слово і діло.

Серед перших заходів - скорочення комендантської години, що діє у країні, і відкриття магазинів й інших служб, пише Hungary Today.

З моменту початку пандемії в Угорщині було зареєстровано 693 676 випадків зараження, а кількість смертельних випадків зросла до 22 409. Всього одужали 419 152 особи.

Нагадаємо, в Україні вже вакцинувалися 320 265 людей від коронавірусу.

«Слово і діло» зібрало для вас історію появи вакцинації у світі, можливі побічні ефекти та користь.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: