Шевченко буде оскаржувати перерахунок голосів на окрузі №87

Читать на русском
Олександр Шевченко, який програв на довиборах у ВР по округу №87 в Івано-Франківській області Василю Вірастюку, буде оскаржувати перерахунок голосів.
Українська правда

Олександр Шевченко, який програв на довиборах у ВР по округу №87 в Івано-Франківській області Василю Вірастюку, буде оскаржувати перерахунок голосів.

Про це він повідомив у Facebook.

«Окружний адміністративний суд Івано-Франківська відмовив у задоволенні позову кандидата в народні депутати Олександра Шевченка до Надвірнянської ОВК. Суд ухвалив, що рішення перерахунку голосів щодо дільниці № 261029 (Микуличин) є законним. А отже, все що відбувалось на ваших очах, теж, на думку Феміди, відбувалось законно», – йдеться в повідомленні.

Шевченко зазначив, що його команда готує апеляцію на це рішення.

Нагадаємо, довибори народного депутата по 87-му виборчому округу в Івано-Франківській відбулися 28 березня.

У виборчому окрузі № 87 в Івано-Франківській області був «заморожений» підрахунок голосів виборців через відсутність членів окружної виборчої комісії і дільничних виборчих комісій.

2 квітня на одній із дільниць 87 округу вибори визнали недійсними Також недійсними вибори визнали на виборчій дільниці, у селі Манява. Загалом вибори недійсними визнали на шести дільницях.

На довиборах до Верховної Ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області переміг кандидат від «Слуги народу» Василь Вірастюк. Вірастюк отримав 31,25% або 15 076 голосів виборців, Шевченко отримав 29,69% або 14 327 голосів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: