Аварія «Інтерсіті»: частину вагонів вдалося підняти

Читать на русском
Фахівці УЗ підняли три з шести вагонів поїзда Інтерсіті Київ-Запоріжжя, який зійшов з рейок.
фото соцмережі

Фахівці УЗ підняли три з шести вагонів поїзда «Інтерсіті» Київ-Запоріжжя, який зійшов з рейок за 50 км від Запоріжжя напередодні.

Про це у вівторок, 30 березня, повідомив в.о. директор філії Пасажирська компанія АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський в Facebook.

З'ясувалася попередня причина аварії поїзда «Інтерсіті»Під Запоріжжям потяг «Інтерсіті» міг зійти із рейок через проблеми зі шляхами - машиністу довелося екстрено гальмувати, коли він помітив, що з коліями щось не так.

«Ми пропустили ранковий Інтерсіті №737 із Запоріжжя і зараз почне працювати техніка для подальшого відновлення, тому перегін буде закритий для робіт», - написав він.

Перцовський зазначив, що на період проведення робіт поїзди з/до Маріуполя, Новоолексіївки і Запоріжжя будуть пускати в об'їзд.

«У Дніпрі працюватимуть автобуси для підвозу та автівки до менших станцій. Затримки будемо мінімізувати та давати постійно оновлення статусу», - додав він.

У поліції Дніпропетровської області повідомили, що за фактом аварії Інтерсіті відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпечного руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту (ст.276 ККУ).

Нагадаємо, 29 березня за 50 км від Запоріжжя з рейок зійшли 6 з 9 вагонів поїзда Інтерсіті, ніхто не постраждав. УЗ створила комісію, яка розслідує причини аварії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: