Китай вводить санкції проти Великої Британії

Читать на русском
Влада Китаю введе нові санкцій щодо фізичних та юридичних осіб Великої Британії через порушення норм міжнародного права.
Фото з відкритих джерел.

Влада Китаю введе нові санкцій щодо фізичних та юридичних осіб Великої Британії.

Як інформує пресслужба МЗС Китаю, санкції буде введено щодо дев’яти фізичних і чотирьох юридичних осіб. МЗС Китаю звинуватив Британію у порушенні норм міжнародного права і «поширенні брехні і дезінформації» про ситуацію в Синьцзян-Уйгурському автономному районі.

Анексія Криму: які санкції Україна вводила після окупації півостроваПісля анексії Криму Україна ввела санкції проти тисячі фізичних та юридичних осіб, деяких авіакомпаній і країн.

«Рішучість Китаю захищати національний суверенітет, безпеку і інтереси розвитку непохитна і застерігає британську сторону від того, щоб йти все далі і далі хибним шляхом. В іншому випадку Китай ще раз рішуче відповість», — йдеться в повідомленні МЗС.

Відтепер відповідним особам та членам їхніх найближчих сімей заборонено в’їжджати в країну (включаючи Гонконг та Макао), їхнє майно в Китаї заморожено, а громадянам та установам Китаю заборонено мати з ними справу.

Раніше країни Балтії ввели санкції проти 118 чиновників режиму Лукашенка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: