Стало відомо, кого з «Голосу» попередили про можливе виключення з партії

Читать на русском
Ярослав Юрчишин назвав прізвища шести нардепів, які також отримали попередження від керівництва про можливе виключення з Голосу.
Ярослав Юрчишинфото wikipedia.org

Нардеп від «Голосу» Ярослав Юрчишин розповів, кого ще, крім нього, керівництво партії попередило про можливе виключення зі складу політсили.

Про це Юрчишин повідомив під час прямого ефіру на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 23 березня.

Хто виконав більше обіцянок: нардеп Железняк або ЮрчишинНа сайті Слово і діло можна порівняти, як українські політики виконують обіцянки. Наприклад, Ярослав Железняк виконав більше, ніж Ярослав Юрчишин.

«Попередили про виключення, якщо не будемо зберігати партійну дисципліну. Винесли попередження ще кільком моїм колегам: Соломії Бобровській, Роману Лозинському, Галині Васильченко, Наталії Піпі, Олександрі Устіновій і, здається, Ользі Стефанишиній, якщо я не помилився. Тобто, всього нас повинно бути шестеро людей, яких попередили про такий розвиток подій»- розповів нардеп.

При цьому Юрчишин додав, що остаточного рішення немає, хоча «є натяк, що, можливо, буде».

Нагадаємо, напередодні Юрчишин в соцмережі Facebook під постом свого однопартійця Ярослава Железняка заявив, що йому нібито зробили попередження про виключення з партії. Однак, як уточнив Юрчишин, не за участь в акції під ОПУ 20 березня, а за голосування в Раді щодо закону про новий порядок призначення голів НАБУ і ДБР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: