У Черкаській області посилюють карантинні обмеження

Читать на русском
У Черкаській області з понеділка, 22 березня, ухвалили рішення щодо посилення карантину - таким чином, місцева влада планує уникнути потрапляння регіону до червоної зони.

У Черкаській області з понеділка, 22 березня, ухвалили рішення щодо посилення карантину - таким чином, місцева влада планує уникнути потрапляння регіону до «червоної» зони.

Про це повідомив голова Черкаської ОДА Олександр Скічко в Facebook.

«Ми маємо зробити все, щоб нам не довелося піти на локдаун. Тому доручив впровадити всі можливі превентивні заходи та діяти на випередження, поки ще є така можливість. Бо, якщо опинимося в «червоній зоні»... нам вже доведеться йти на інші умови», - написав він.

Так, від сьогодні під тимчасовою забороною масові розважальні та інші заходи. Також в регіоні робота ресторанів, кафе, барів, нічних закладів обмежена до 23:00.

Крім того, в громадських закладах і транспорті буде посилено контроль за використанням засобів індивідуального захисту. При цьому голова ОДА попросив мерів міст Черкаської області збільшити кількість громадського транспорту, який виходить на найбільш популярні маршрути.

Скічко також додав, що в Черкасах і області розширять кількість ліжкомісць для хворих на коронавірус.

«До 25 березня стежимо за дотриманням карантинних обмежень. Якщо будуть масові порушення, то доведеться йти на більш суворі заходи», - підкреслив він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів передав повноваження місцевій владі самостійно вирішувати обмеження щодо роботи громадського транспорту в «червоних» зонах регіону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: