Аварія судна Volgo Balt: врятовані моряки повернулися до України

Читать на русском
Українські моряки з екіпажу судна Volgo Balt 179 в четвер, 18 березня, у супроводі співробітників посольства прибули до України.
facebook.com/Ukr.Embassy.Romania

Українські моряки з екіпажу судна Volgo Balt 179 в четвер, 18 березня, у супроводі співробітників посольства прибули до пункт перетину кордону Рені (Україна).

Про це повідомляє пресслужба посольства України в Румунії.

Катастрофа судна Volgo Balt: оприлюднили список врятованих членів екіпажуУ МЗС України оприлюднили список членів екіпажу, яких вдалося врятувати із затонулого біля берегів Румунії судна Volgo Balt 179.

«Після оформлення в'їзду на територію нашої держави, українські громадяни організовано пройдуть до Одеси, де їх зустрінуть представники компанії-оператора затонулого судна «Volgo Balt 179», - повідомляє пресслужба посольства.

Стан здоров'я всіх десятьох врятованих моряків задовільний.

У посольстві зазначили, що в період перебування на території Румунії моряки були забезпечені всім необхідним і пройшли лікувально-профілактичні процедури.

Нагадаємо, 11 березня в Чорному морі біля берегів Румунії затонуло судно Volgo Balt 179 з 13 українцями на борту. 10 моряків були врятовані, двоє загинули. Один досі вважається зниклим без вісти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: