Справа Шеремета: прихильники Антоненка попрямували до СІЗО

Читать на русском
У Києві обвинуваченого у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка не привезли до Шевченківського суду. Його прихильники попрямували до СІЗО.
фото Укрінформ

Сьогодні у Києві повинно було пройти чергове засідання у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Однак обвинуваченого Андрія Антоненка не привезли до Шевченківського суду. Його прихильники попрямували до СІЗО, де перебуває Антоненко.

Про це повідомляє Укрінформ.

Фігурантка справи Шеремета Кузьменко йде на довибори в РадуПідозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета лікар Юлія Кузьменко буде балотуватися на довиборах в Раду на 50 окрузі в Покровську. Її висунула партія Евросолідарність.

За інформацією видання, на початку судового засідання головуюча суддя у справі Оксана Голуб повідомила, що обвинуваченого Андрія Антоненка поки не доставили з СІЗО. За її словами, це пов'язано з певними питаннями щодо Національної гвардії.

Тим часом під судом зібралися люди на підтримку трьох обвинувачених у справі Шеремета - Юлії Кузьменко, Яни Дугар і Андрія Антоненка. Вони тримали в руках плакати з написами «Рифу волю», «Free Riff», «Free Kuzmenko» та інші.

Частина прихильників обвинуваченого Антоненка попрямували до СІЗО. По дорозі вони почали палити димові шашки. Також, за словами самих активістів, вони готові навіть перейти до перекриття траси.

Нагадаємо, майже тиждень тому під судом, де також було засідання у справі Шеремета, виникли сутички з поліцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: