У Києві обмежили в'їзд великогабаритного транспорту

Читать на русском
Через снігопад в Києві з 17:00 п'ятниці, 12 березня, в'їзд великогабаритного транспорту буде тимчасово обмежений.

Через снігопад в Києві з 17:00 п'ятниці, 12 березня, в'їзд великогабаритного транспорту буде тимчасово обмежений.

Про це повідомила пресслужба Київської міськдержадміністрації 12 березня.

«У столиці спостерігається погіршення погодних умов: снігопад і сильний вітер, на дорогах - ожеледиця. У зв'язку з цим, з 17:00 почне діяти тимчасове обмеження в'їзду великогабаритного транспорту в Київ. Відповідне рішення схвалила постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що обмеження дозволить мінімізувати виникнення заторів на автодорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Великогабаритний транспорт буде запускатися в місто залежності від погодних умов і ситуації на дорогах.

«Міська влада звертається до киян з проханням по можливості залишатися вдома в період ускладнення погодних умов. Водіїв просять не користуватися особистим авто під час снігопаду, а також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та в заборонених для цього місцях. Машини, що заважають роботі спецтехніки, будуть евакуйовані», - додали в КМДА.

Нагадаємо, в п'ятницю, 12 березня, мер Києва Віталій Кличко звернувся до керівників підприємств з проханням оголосити короткий робочий день.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: