Сніг, дощі та морози: синоптики дали прогноз погоди на тиждень

Читать на русском
Наступного тижня очікується холодна погода, але ближче до вихідних можливе підвищення температури повітря. Вночі збережеться морозна погода.

Наступного тижня очікується холодна погода, але ближче до вихідних можливе підвищення температури повітря. Вночі збережеться морозна погода.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 8 березня, в більшості регіонів України буде хмарна погода. Сніг місцями з дощем можливий на Закарпатті, Буковині, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській областях. У південних областях очікується сонячна і суха погода.

Температура вночі від + 1° до -3°, вдень - від + 1° до + 4°. На Закарпатті очікується до + 6 °, а в південних областях - до + 8 °.

У Києві 8 березня буде хмарно, але без опадів. Вночі можливий невеликий мокрий сніг, температура до -2 °, вдень від + 1° до + 3.

У вівторок, 9 березня, в Україні істотних опадів не очікується, лише вночі в південно-східній частині можливий невеликий мокрий сніг, температура - від -3 ° до 8 °, на північному сході країни до -10 °; вдень - близько 0°, в південних регіонах і на Закарпатті від + 2° до + 7° тепла.

У середу, 10 березня, невеликий мокрий сніг можливий лише в Чернівецькій, Вінницькій та Хмельницькій областях. На решті території України буде переважно суха і сонячна погода.

На четвер, 11 березня, метеорологи прогнозують переважно плюсову температуру вдень, але на Заході України можливі дощі. Вночі буде морозна погода від -6 ° до -10.

У п'ятницю, 12 березня, очікуються дощі майже по всій країні. При цьому температура повітря підніметься до +6 ° - + 8 °, а на Закарпатті - до + 11 °. У Криму та на півдні - до + 9 °.

Нагадаємо, в неділю, 7 березня, на заході, півдні та в центрі України йтиме сніг з дощем. Температура повітря вдень в країні буде коливатися від +2 до +6, проте вночі вона опуститься до -8.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: