Стало відомо, скільки українців записалися в чергу на щеплення через «Дію»

Читать на русском
Через додаток Дія в онлайн-чергу на щеплення від коронавірусу записалися вже 220 тисяч українців.
Фото: informator.press

Віцепрем'єр, міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров назвав кількість українців, які записалися в лист очікування на вакцинацію.

За словами Федорова, сьогодні через додаток «Дія» в онлайн-чергу на щеплення від коронавірусу записалися вже 220 тис. українців. Про це він розповів в коментарі телеканалу «Дім».

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

При цьому він нагадав, що зараз у додатку «Дія» доступні: паспорт, закордонний паспорт, водійське посвідчення. Туди ж приходять повідомлення про штрафи, де їх відразу можна оплатити. Через портал можна зареєструвати фізичну особу-підприємця, також доступний сервіс «є-Малятко».

«Найближчим часом ми запустимо можливість зміни місця реєстрації - найбільш популярна послуга в Україні. Місце реєстрації можна буде змінити онлайн в кілька кліків, не потрібно ходити по чергах. Це дуже сильно економить час українців», - розповів Федоров.

Нагадаємо, вакцинація в Україні проходить в кілька етапів. Спочатку вакцинують пріоритетні групи населення.

Однак з 1 березня українці можуть записатися в чергу на щеплення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: