У Туреччині автобус із дітьми впав зі скелі, є жертви

Читать на русском
У Туреччині в провінції Батман мікроавтобус, який перевозив школярів і співробітників текстильного підприємства, зірвався зі скелі.

У Туреччині в провінції Батман мікроавтобус, який перевозив школярів і співробітників текстильного підприємства, зірвався зі скелі.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули двоє дітей, повідомляє NTV.

«Двоє людей загинули та 24 отримали поранення, у трьох з них серйозні травми, в результаті падіння сервісного мікроавтобуса з 300-метрової скелі», - йдеться в повідомленні.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Місцеві жителі створили живий ланцюг на схилі, аби допомогти рятувальним службам дістати постраждалих. Зараз п'ятеро із них перебувають у важкому стані.

Нагадаємо, в ніч на 6 березня в Польщі з'їхав в кювет і перекинувся автобус з українцями. В результаті ДТП загинули 5 громадян, ще одного вдалося реанімувати у лікарні. Всього в автобусі перебувало 57 осіб. Всі - українці.

Четверо з п'яти загиблих у ДТП в Польщі були впізнані.

Попередньо, причиною аварії з українським автобусом у Польщі могло стати те, що водій не впорався з кермуванням.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: