У Львівській області можливі підтоплення будинків – ДСНС

Читать на русском
У Львівській області очікується підняття рівнів води в річках до 1 метра. Можливі підтоплення сільськогосподарських угідь.
davr.gov.ua

У Львівській області очікується продовження підняття рівнів води у річках до 1 метра. Рятувальники попередили про небезпеку затоплень сільськогосподарських угідь.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у вівторок, 2 березня.

У турецькому Ізмірі найбільші за 26 років паводки, є жертвиВ турецькому місті Ізмір рясні опади призвели до масштабних паводків. Багато будинків та підприємств затоплені. Двоє людей загинули.

Так, на ділянці р. Рата Волиця - Межиріччя (Львівська область) очікується продовження підняття рівнів води з подальшим затоплення заплав та с/г угiдь.

«Можливе досягнення та перевищення позначок затоплення господарських об’єктів, окремих садиб та будинків у Червоноградському районi Львiвської області (рiвень небезпеки помаранчевий)», - йдеться в повідомленні.

Також на річках басейну Прип'ятi очікується продовження підйомів рівнів води на 0,1-0,5 метра.

За даними ДСНС, можливий вихiд води на заплаву в районi поста м. Дубровиця, р. Горинь Рiвненської областi, подальше затоплення заплавних територiй в Ратнiвському, Любешiвському, Старовижiвському районах Волинської областi i Зарiчнянському районi Рiвненської областi; досягнення відміток затоплення присадибних дiлянок (подвір’їв, господарських споруд) в прирiчкових населених пунктах Ратнiвського району Волинської областi (жовтий рiвень небезпеки).

А на початку Днiстровського водосховища на дiлянцi Рухотин-Жванець очiкується мiсцями скресання криги, при цьому можливе формування заторiв льоду з рiзким коливанням рiвнiв води, без негативних наслiдкiв.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз на перший місяць весни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: