Голова Євроради прибув до України з дводенним візитом

Читать на русском
Президент Європейської ради Шарль Мішель 2 березня прибув до України. Він за два дні планує відвідати Донбас і взяти участь в форумі Україна 30.
twitter.com/MattiMaasikas

Президент Європейської ради Шарль Мішель у вівторок, 2 березня, прибув до України. Він планує відвідати Донбас і взяти участь у форумі «Україна 30. Розвиток правосуддя».

Про це повідомив глава представництва ЄС в Україні Матті Маасікас на своїй сторінці у Twitter.

Голова Євроради розпочав турне країнами Східного партнерстваПрезидент Європейської ради Шарль Мішель у неділю, 28 лютого, розпочав поїздку до Молдови, Грузії та України.

«Президент Євроради приземлився у Харкові. Два дні в Україні: побувати на лінії зіткнення, вшанувати пам'ять жертв Майдану, побачити на практиці допомогу ЄС, пов'язану з COVID, дискусії з президентом України Володимиром Зеленським про реформи і об'єднання, участь у форумі «Україна 30» щодо судової реформи», - написав Маасікас про Мішеля.

Нагадаємо, президент Європейської ради Шарль Мішель у неділю, 28 лютого, почав турне країнами Східного партнерства.

Очікується, що в Україні він разом з президентом Зеленським відвідає Донбас, а потім обговорить відносини між ЄС і Україною у Києві і зустрінеться з представниками організацій, що борються з корупцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: