Авто з бійцями ООС підірвалося на невідомому пристрої – штаб

Читать на русском
Бойовики тричі порушили перемир'я 1 березня. Також на Донбасі отримали поранення дев'ять військових ООС через підрив авто.
фото з відкритих джерел

На Донбасі протягом доби бойовики тричі обстріляли підрозділи українських військових. Крім того, авто з українськими бійцями підірвалося на невідомому пристрої.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС в Facebook ввечері 1 березня.

Україна підніме питання обстрілів на Донбасі на засіданні ТКГ 3 березняУкраїнська сторона на найближчому засіданні ТКГ намір обговорити посилення обстрілів на Донбасі і блокування міжнародної гумдопомоги

Так, недалеко від населеного пункту Водяне бойовики вели прицільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Павлополя - зі станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, на цьому ж напрямку на невідомому вибуховому пристрої підірвався військовий автомобіль. В результаті - один український воїн отримав бойове поранення, ще вісім - бойове травмування.

«Захисників оперативно доправили до лікувального закладу, де їм надають належну медичну допомогу військові лікарі. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються», - уточнили в штабі.

Також повідомляється, що біля Богданівки окупанти здійснили прицільний обстріл позицій ООС з автоматичного станкового і ручних протитанкових гранатометів.

На ворожі обстріли у відповідь українські військові відкривали вогонь.

Нагадаємо, 28 лютого, бойовики сім разів порушили перемир'я на Донбасі. В результаті обстрілу загинув український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: