В Україні за добу отримали щеплення 90 осіб

Читать на русском
За суботу, 28 лютого, в Україні вакцинували проти коронавірусної інфекції 90 осіб. Кампанія зі щеплення проводилася в трьох областях.

За суботу, 28 лютого, в Україні вакцинували проти коронавірусної інфекції 90 осіб. Кампанія зі щеплення проводилася в трьох областях.

Про це повідомляється в Telegram-каналі МОЗ 28 лютого.

Страхи вакцинації: головні перешкоди у подоланні пандемії коронавірусу в УкраїніОдним із очевидних викликів буде не лише наявність вакцини проти коронавірусу, але й подолання опору громадян, які негативно ставляться до щеплень. Чому українці не хочуть вакцинуватися і що з цим робити – дізнавався Олександр Радчук.

«90 осіб було щеплено від COVID-19 за добу 27 лютого 2021 в Україні. З початку кампанії щеплено 3141 особи», - наголошується в повідомленні.

За останню добу вакцинація проводилася тільки в трьох областях: Донецькій (50 щеплень), Луганській (20 щеплень) та Херсонській (20 щеплень).

Раніше повідомлялося, за минулу добу в Україні виявили 5 833 нових випадків COVID-19 - найбільше заражень у Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Нагадаємо, за три дні вакцинації в Україні вакциною Covishield отримали щеплення понад 3 тисячі осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: