Синоптики розповіли про погоду до кінця лютого

Читать на русском
У п'ятницю, 26 лютого, в Україні значно потеплішає, у західних регіонах температура повітря підніметься до +15, але до кінця тижня погода погіршиться,  йтиме сніг з дощем.

У п'ятницю, 26 лютого, в Україні значно потеплішає, у західних регіонах температура повітря підніметься до +15, але до кінця тижня погода погіршиться, йтиме сніг з дощем.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у четвер, 25 лютого.

У п'ятницю, 26 лютого, в Україну прийде суттєве потепління. У західних областях вдень буде + 9 + 15, а вночі -1 + 3, на півночі та в центрі днем ​​буде + 5 + 11, а вночі від 0 до +2. На сході буде + 5 + 8, а вночі -1 + 2. У південних регіонах передають + 10 + 14 вдень і -1 + 3 вночі.

У суботу, 27 лютого, в країні будуть дощі, а в Луганській області - сніг з дощем. На сході вдень буде + 2 + 5, а вночі -1 + 2. У північних і центральних областях вдень буде +2 + 6, а вночі + 1 + 5. На заході країни передають вдень +3 +8, а вночі + 3 + 5.

У неділю, 28 лютого, буде сонячно, але прохолодно. Вдень на заході передають + 2 + 7, а вночі -1 + 2. На півночі та в центрі країни днем ​​буде -1 + 4, а вночі -1 + 1. На сході країни вдень буде + 2 + 4, а вночі -1 + 1. У південних областях вдень буде + 3 + 5, а вночі +1 +3.

Раніше синоптики повідомляли про те, що в середу, 24 лютого, в центрі й на півночі України очікуються опади. За прогнозом синоптиків, сніг з дощем буде йти в Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській і Черкаській областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: