Синоптики дали прогноз погоди на понеділок

Читать на русском
У понеділок, 15 лютого, погода в Україні буде морозною. У західних регіонах очікується сніг, в інших областях мінлива хмарність.
Фото - Reuters.

У понеділок, 15 лютого, погода в Україні буде морозною. У західних регіонах очікується сніг, в інших областях мінлива хмарність.

Як свідчать дані Укргідрометцентру, у всіх західних областях очікується сніг, температура повітря вдень від -8 до 0, вночі від -5 до -7. На півночі мінлива хмарність, вдень від -6 до -8, вночі від -13 до -15.

Синоптики дали прогноз, як довго триватимуть снігопади в УкраїніСильні снігопади в Україні триватимуть до вечора суботи. Станом на ранок п'ятниці, 12 лютого, сніжить практично по всій території країни.

В центральній частині очікується мінлива хмарність. Вдень температура повітря від -5 до -8, вночі від -9 до-12. На сході вдень від -6 до -9, вночі від -13 до -18.

У південних областях України теж мінлива хмарність, вдень від -1 до -3 градуси, вночі від -6 до -8. У Криму вдень від -1 до -3 градуси, вночі від -6 до -8.

У Києві та області без опадів, мінлива хмарність. Температура повітря вдень становитиме від -6 до -8, а вночі від -10 до -12. Вітер північно-західний, 7-12 метрів в секунду.

Нагадаємо, вчора в п'яти областях України було обмежено рух транспорту.

Також через снігопади в Карпатах зберігається загроза сходу снігових лавин. Синоптики оголосили третій рівень небезпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: