Перша партія індійської вакцини прибуде вранці 23 лютого – заступник голови ОПУ

Читать на русском
Як тільки транспорт з Індії прилетить, перша партія вакцини буде доставлена на логістичний склад, а потім – розподілена по регіонах
Кирило Тимошенкоliga.net

Транспортний літак з індійською вакциною від коронавірусу Covishield, про постачання якої в Індії домовлявся міністр охорони здоров'я Максим Степанов, прибуде в аеропорт Бориспіль вранці 23 лютого.

Про це в ефірі програми «Свобода слова» заявив заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко, передає «Інтерфакс-Україна».

«Завтра вранці вакцина прибуває. Це інформація з МОЗ і інформація з логістичної компанії. Вранці завтра літак буде в Борисполі. Це перша партія, яка далі буде. Наступне постачання - протягом тижня або 10 днів, як я розумію», - заявив Тимошенко.

Заступник голови ОПУ зазначив, що як тільки літак прилетить, перша партія вакцини буде доставлена ​​на логістичний склад. Звідти вона буде розподілена по регіонах, після чого починається перший етап - вакцинація мобільними групами. Вакцинуватися першими будуть лікарі.

Раніше Тимошенко повідомляв, що перша партія вакцини від коронавірусу AstraZeneca може прибути з Індії в Україну вранці у вівторок, 23 лютого. Терміни отримання американо-німецької вакцини Pfizer змістилися.

Нагадаємо, 22 лютого вранці в МОЗ заявили, що вакцина від коронавірусу компанії AstraZeneca прибуде в Україну найближчими днями.

Раніше глава Кабміну Денис Шмигаль уточнив терміни постачання вакцини Pfizer.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: