Польоти Boeing-777 рекомендують призупинити

Читать на русском
Компанія Boeing рекомендує призупинити польоти літаків моделі 777 після того, як двигун одного з них відмовив під час польоту над американським містом Брумфілд.
Фото з відкритих джерел

Компанія Boeing рекомендує призупинити польоти літаків моделі 777 після того, як двигун одного з них відмовив під час польоту над американським містом Брумфілд.

Про це йдеться в заяві компанії.

«Boeing активно відстежує останні події, пов'язані з рейсом 328 United Airlines. Поки триває розслідування Національної ради з безпеки на транспорті, ми рекомендували призупинити експлуатацію 69 літаків із двигунами Pratt & Whitney 4000-112, які використовуються, і 59 — які перебувають на зберіганні, доки FAA не визначить відповідний протокол перевірки», – йдеться у заяві компанії.

Наймасштабніші авіакатастрофи, що сталися в Україні або з українськими літакамиАвіакатастрофа поблизу Салоніків, Скнилівська трагедія, збиття Boeing біля Донецька та літака МАУ в Тегерані.

Нагадаємо, 21 лютого в Америці, у штаті Колорадо, поблизу житлових будинків впали уламки двигуна літака авіакомпанії United Airlines. Літак із понад 200 пасажирами на борту здійснив аварійну посадку після раптової відмови двигуна.

Усі літаки моделі Boeing-777 перевірять.

Нагадаємо, на вантажному літаку Boeing 747-400F, який летів з Нідерландів в США, в одному з чотирьох двигунів спалахнула пожежа. Уламки лайнера, впали на землю. Слідчі органи не знайшли зв'язку між інцидентами в США і Нідерландах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: