У МОЗ назвали області, якими першими отримають вакцину від коронавірусу

Читать на русском
У МОЗ назвали області, якими першими отримають вакцину від коронавірусу - Україна організаційно готова до прибуття будь-якого типу і кількості препарату.

У МОЗ назвали області, якими першими отримають вакцину від коронавірусу - Україна організаційно готова до прибуття будь-якого типу і кількості препарату.

Про це повідомив у Facebook головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Першими вакцину отримають 7 областей країни, інші - отримають свої дози вакцини на наступний день.

Денис ШмигальПрем'єр-міністр України
Шмигаль запевнив, що у 2021 році вакцин від COVID-19 «вистачить усім бажаючим»Сказано 25 січня 2021 р.Статус обіцянки: Виконано

«У нас є чіткий план, який дозволяє відразу після прибуття вакцини розвозити її по обласних складах 11 машинами одночасно: 7 областей (Житомирська, Київська, Чернігівська, Черкаська, Полтавська, Вінницька та Київ) отримають вакцину в день розвезення, інші - на наступний день», - розповів він.

Ляшко додав, що завтра приїде з перевіркою до Чернігівської області, яка має однією з перших отримати вакцину від коронавірусу.

«Завтра відвідаю одну з областей - Чернігівську, щоб наочно переконатися в готовності складу, мобільної бригади та лікарні, співробітників якої вакцинуватимуть першими», - написав санлікар.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок суботи, 20 лютого, зафіксовано 6 295 нових випадків захворювання COVID-19. При цьому одужали понад 4 500 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: