У Карпатах третю добу шукають зниклого лижника

Читать на русском
На Закарпатті третю добу пошукові групи шукають зниклого 40-річного киянина. Рятувальники натрапили на ймовірний його слід.
Фото: ГСЧС

На Закарпатті третю добу пошукові групи шукають зниклого 40-річного киянина. Рятувальники натрапили на ймовірний його слід.

Про це повідомила речниця Управління ДСНС в Закарпатській області Наталя Батир, пише «Укрінформ».

Турист загубився 14 лютого о 1 годині ночі в районі гори Ґемба. Рятувальники назвали цю пошуково-рятувальну операцію найбільшою цієї зими.

«Учора у чоловіка працював один із телефонних номерів, але на дзвінки він не відповідав. Сьогодні зв'язку з ним немає, очевидно, телефон розрядився. Але одна із пошукових груп напала на слід, який може належати цьому чоловіку, – наразі рухаються за ним. Утім, це важко, бо всі три доби в цьому районі йшов сніг і сліди частково заметені», – розповіли у ДСНС.

Зазначається, що сьогодні кількість людей у пошуковій операції зменшилася. Зниклого туриста шукають лише рятувальники та волонтери, а лісівники більше не працюють.

«Наразі вони розділилися на три групи, одна пропрацьовує територію зі сторони села Ізки, друга — зі сторони Березників, саме ці йдуть по сліду. Третя група шукає на горі Жид Магура: за свідченням товариша загубленого киянина, саме тут він його бачив востаннє», – розповіла речниця ДСНС.

Нагадаємо, раніше у Карпатах два дні рятувальники шукали зниклого туриста зі Львова. Він зник під час сходження на гору Піп Іван. Його знайшли пізно ввечері 15 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: