Лідери G7 проведуть перший із квітня 2020 року саміт

Читать на русском
У п'ятницю, 19 лютого, в онлайн-форматі відбудеться саміт G7. Його організовує прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.
Фото - The Sun.

У п'ятницю, 19 лютого, в онлайн-форматі відбудеться саміт G7. Його організовує прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

Це буде перша подібна зустріч лідерів G7 від квітня 2020 року, а також перша в цьому році - під головуванням Лондона.

Вакцинація від COVID-19: скільки щеплень зробили у різних країнах світу від початку імунізаціїІзраїль і ОАЕ поки що лідирують за охопленням населення вакцинами, а в США і Китаї використали найбільше доз вакцини.

Очікується, що Джонсон під час саміту на правах голови закличе посилити міжнародне співробітництво з боротьби проти коронавірусу і до розумного розподілу вакцин між країнами.

Також британська сторона має намір зосередитися не тільки на пандемії COVID-19, а й на запобіганні майбутніх подібних глобальних катастроф.

Також в адміністрації президента США зазначили, що Джо Байден планує висловити свою позицію не тільки стосовно пандемії коронавірусу, але і стосовно світової економіки, що сильно постраждала від наслідків пандемії COVID-19.

Нагадаємо, раніше президент Франції Еммануель Макрон закликав Європу і США терміново відправити до 5% своїх обсягів вакцини проти коронавірусу в країни, що розвиваються, де кампанії з вакцинації ще не почалися.

«Слово і Діло» пропонує подивитися, як просувається процес в різних країнах і скільки доз вакцини вже отримало населення планети.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: